Creating business solutions

Soms heeft u iemand nodig, die anders kijkt en anders denkt om tot een nieuw perspectief te komen. Powerfull Business adviseert, medieert, ontwikkelt, analyseert en coacht mensen op het gebied van loopbaan, gedrag, persoonlijke ontwikkeling, sales, conflicten, communicatie en organisatie.


Mijn opdrachtgevers zijn het bedrijfsleven, de overheid en de re-integratiebranche. Maar ook particulieren weten de weg naar mijn bureau te vinden. Authenticiteit, kracht en integriteit zijn kernwoorden voor mij. Mensen vanuit hun authenticiteit hun kracht leren kennen is de leidraad in al mijn interim-, verander- trainings- en coachingstrajecten.

Mijn coaching/training en begeleidingstrajecten zijn persoonlijk, pragmatisch, confronterend, uitnodigend en prikkelend. Het doel: beter functioneren vanuit eigen kracht en passie, met plezier in je werk en meer energie, zelfinzicht en doelgerichtheid.

Ik ben gecertificeerd trainer/coach in Fitch. Fitch brengt menselijk gedrag helder in kaart, zodat duidelijk wordt welke keuzes iemand moet maken om beter te functioneren. De Fitch Methode, een psychologisch en linguïstisch ordeningssysteem, is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht. Fitch staat voor Fit en Match: medewerkers die goed op hun plek zitten stuwen het succes van de organisatie vooruit. Toch is de juiste ‘Fitch’ niet altijd even gemakkelijk te vinden.

Ik geloof in het succes van geïnspireerde bedrijven. Dat zijn die bedrijven waar de medewerkers goed in hun functie passen, zich op hun plek voelen en energie krijgen van wat ze doen.