Jantine Dijkstra

Over mij: Jantine Dijkstra

Na mijn studie aan de universiteit Utrecht begon mijn professionele loopbaan in de makelaardij, waar ik leerde de klant centraal te stellen. Hier heb ik goed leren luisteren, niet uit te gaan van aannames, goed te adviseren en te gaan voor de lange termijn relatie met de klant.

Na diverse managementfuncties in de zakelijke dienstverlening en opleidingen naast mijn werk, (HR- en accountmanagement) ben ik in september 2004 gestart met mijn eigen bureau Powerfull Business. Ik ben me gaan toeleggen op Loopbaanbegeleiding, Coaching en Burn-out begeleiding. Soms wordt er nog een beroep gedaan op mijn HR skills.

Ik heb me ontwikkeld tot professioneel coach en heb me laten certificeren in Fitch en Alites.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een sterk commitment aan doelstellingen, no-nonsense mentaliteit, volharding en humor. Mijn grote kracht ligt in effectieve communicatie tussen mensen en processen. Hierbij spelen persoonlijke groei en welzijn van mensen een belangrijke rol. Wat ik belangrijk vind in deze trajecten is dat iemand zijn eigen kwaliteiten (her)ontdekt en in zijn kracht gaat staan. Mensen daarin coachen vind ik fantastisch.

Authenticiteit, kracht en integriteit zijn kernwoorden voor mij. Mensen vanuit hun authenticiteit hun kracht leren kennen is de leidraad in al mijn opdrachten.
Mijn coaching en trainingen zijn persoonlijk, pragmatisch, confronterend, uitnodigend en prikkelend. Het doel: beter functioneren vanuit eigen kracht en passie, met plezier in je werk en meer energie, zelfinzicht en doelgerichtheid.